CCS Hungary AWB rendszer tervezett fejlesztései: Ön mit gondol? Nem feledkeztünk meg semmiről?

Tekintettel a CCS Hungary AWB rendszerek nagy számú felhasználójára, fontosnak tartjuk, hogy minden módosítás úgy készüljön el, hogy annak mindenki örül, senkinek sem nehezíti meg a munkáját - hiszen a célunk az, hogy segítsünk!

Kérjük figyelmesen olvassa el a tervezett fejlesztések leírását és ha észrevétele van, lehetőleg azonnal jelezze, hogy Önnek is a legmesszebb menőkig megfeleljen a CCS Hungary AWB rendszer a jövőben is.

Dolgozzunk együtt a tökéletes CCS Hungary AWB rendszeren - hiszen ez mindannyiunk közös célja!

 Természetesen a beérkezett ötleteket és javaslatokat is közzé tesszük, hogy egy-egy összetettebb kérdésben valódi együtt gondolkodás alakulhasson ki majd.
 
Alkossunk együtt!
 
Mi a véleménye az aktuális fejlesztési javaslatokról? Egy apróság még hiányzik belőle? Megfeledkeztünk valamilyen összefüggésről?
Várjuk észrevételeit elérhetőségeink bármelyikén


1. A nem e-freight / e-freight EAP / e-freight EAW beállítási lehetőség átkerül az útvonal képernyőre a jelenlegi segédablakból hiszen a fuvarozótól és célállomástól függ, hogy lehet-e EAW.

2. Szabadon írhatóvá válik a légitársasági adatbázis, hogy ne kelljen frissítést kiadni ha változik egy légitársaság neve, címe.

3. Szabadon írhatóvá válik a repülőterek adatbázis, hogy ne kelljen frissítést kiadni ha változik egy repülőtér neve, kódja.

4. A választható handling agentek megjelenítési neve/telephely neve is írható lesz, nem kell frissítést kiadni ha változik.

 

Az alábbi fejlesztés pedig már folyamatban van:

Most kaptuk az értesítést a QATAR AIRWAYS CARGO-tól, hogy újabb országban kötelező a feladó/címzett cégjegyzékszám és a kapcsolattartó név, telefon.
Ezúton is köszönjük a QATAR AIRWAYS-nek, hogy szem előtt tartja a magyar speditőri közösség érdekeit és részletesen tájékoztatott a követelményekről.

Kérem ha valaki kapott más légitársaságtól erre vonatkozó tájékoztatót amit nekünk elfelejtett a légitársaság megküldeni, küldje meg nekünk, mert csak a QATAR-tól kaptunk megfelelő tájékoztatást és nem szeretnénk, ha más légitársaság eltérő követelményeinek nem felelne meg az új verzió vagy a kiküldött FWB/FHL.

Sajnos jelenleg a CCS eAWB rendszerben csak a címzetthez lehet bevinni és kötelezővé tenni a beállításokban a cégjegyzékszámot (trade numbers), kapcsolattartó nevet (contact person Name) és kapcsolattartó telefonszámot (contact person phone/fax), a feladóhoz nem.
Már folyik a fejlesztés, jövő hét elején kiadjuk az új verziót!

Üdvözlettel,

CCS HUNGARY csapata

QATAR AIRWAYS CARGO TÁJÉKOZTATÓ:
 
FWB, FHL, and FFM Data for All Shipments to Morocco
 
As per notification received, Moroccan Customs require complete and accurate FWB, FHL and FFM information for all shipments to Morocco. Origin station must cross verify the following when capturing the data for transmission:
1. The weight and pieces in FWB must match with FHL.
 
2. Following information is mandatory:
- Shipper and consignee trade numbers (in the OCI field).
- Shipper’s contact person Name (in the OCI field).
- Shipper’s contact phone or fax number (in the shipper address field or in the OCI field).
- Consignee’s contact person Name (in the OCI field).
- Consignee’s contact phone or fax number (in the consignee address field or in the OCI field).
 
Any inaccurate or inadequate data will lead to customs process failure and delay delivery, which may attract penalty (750 € per AWB). Any such penalties will be debited to the origin station.
For further clarification, please contact our Morocco Office as detailed in the Outstation Contact Directory.
The General Sales Agent (GSA) and the Ground Handlers (GHA) are required to disseminate the circular information to its employees, sub-agents and suppliers.
Best regards,
QR Cargo Quality

 

 

 

 

Elektronikus áttárolás

copyright 2009 (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H2724 Újlengyel, József Attila utca 12., email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!